Culinaire ateliers in gastenkamers
U bent hier: Home Concept

Concept

Dit is puur geluk voor uw smaakpapillen. Een belevenis die een bijzonder prettig verblijf in een gastenkamer koppelt aan verrukkelijke culinaire ontdekkingen!Met deze nieuwe formule van de Federatie van de Gîtes de Wallonie steekt u zelf de handen uit de mouwen in de keuken, waar het er zeer gezellig aan toegaat!
U volgt een culinaire workshop onder begeleiding van uw toegewijde gastheren en –vrouwen. Zij geven u graag hun geheimen prijs en helpen u bij de bereiding van uw eigen avondeten, waar altijd duidelijk de stempel van de streek op rust!

Bedreven kok, beginner, of gewoon nieuwsgierig… Het doet er niet toe, deze workshops zijn voor iedereen!  De enige vereiste is een goed humeur, en uw gastheer of gastvrouw delen met het volste plezier hun weetjes, hun kennis, recepten en goede adresjes!

Zo krijgt u nieuwe kruiden aangeboden om uw verblijf in een gastenkamer extra op smaak te brengen. Meteen slaapt u nog zachter en worden uw herinneringen nog pittiger! Wacht dus niet langer om eindeloos te proeven van onze ideetjes!

Wallonie Commisariat Général du Tourisme

Commissariat général
au Tourisme
de la Région wallonne

Wallonie Belgique Tourisme

Wallonie-Bruxelles tourisme.