Culinaire ateliers in gastenkamers
U bent hier: Home Kamers Aux Gaïetés de la Sabotière

Gastenkamers – gastentafel op een boogscheut van Chimay.

Aux Gaietés de la Sabotière... een paradijselijk hoekje wacht op u, om voluit van te proeven en liefst nog te delen! Geen twijfel mogelijk, u valt zeker voor het authentieke onthaal in deze streek met prachtige, maar al te onbekende schatten.

Véronique en Jean-François onthalen u met veel genoegen in het typisch en comfortabel kader van een vroegere klompenmakerij, die ze volledig renoveerden en ombouwden tot zeer fraaie gastenkamers in Seloignes, een dorpje bij Chimay, in de Provincie Henegouwen. De gastentafel is het domein van Véronique. Zij onthult met zichtbaar genoegen enkele geheimen van de regionale en de seizoenproducten!

De kamer

Een charmante gastenkamer met een eigen inkomhal! U vindt er uitgebreide toeristische documentatie over de streek, en ook informatie over tochten. Bovendien zijn Véronique en Jean-François allebei gids en kunnen zij u ook rondleidingen in mooie omliggende dorpen aanbieden.

De gastentafel

Elke avond staat Véronique achter het fornuis, om u een gastronomisch menu aan te bieden dat ze samenstelt uit streekproducten, groenten uit de moestuin van het gezin, en zelfgekweekt fruit. Naargelang van het weer of van het seizoen worden het ontbijt en/of het avondeten in de eetkamer van het gezin of op het terras geserveerd. Het menu wisselt uiteraard volgens de seizoenen.

Voor de workshop «Marmiton et Polochon» - Op aanvraag

In dit logies is het niet noodzakelijk om alle kamers te reserveren om de animatie te kunnen organiseren en kinderen zijn welkom!

Als u trouwens op zoek bent naar een activiteit voor uw kinderen, kan Véronique voor u ook een workshop «Marmiton et Polochon – speciaal voor kinderen» op maat uitdokteren!

Gegevens

Gastenkamers "Aux Gaietés de la Sabotière" 3 korenaren
Mevrouw Véronique DEHOU
rue de Forges, 6
6596 Seloignes (Momignies)

Tel.: +32 (0)60/51 25 40 - veroniquedehou@yahoo.fr
www.auxgaietesdelasabotiere.eu

Wallonie Commisariat Général du Tourisme

Commissariat général
au Tourisme
de la Région wallonne

Wallonie Belgique Tourisme

Wallonie-Bruxelles tourisme.